09 d’abril 2008

COMO PEDRO POR ALEMANIA

Divendres vam agafar l’avió rumbo Frankfurt. Ens esperàvem tres dies genials.
Quan vam arribar a l’aeroport de Frankfurt, vam anar a recollir el cotxe que teníem llogat. Una cacho ford galaxy de 7 places. Nova de trinca. Jajajaa

Vam anar cap a l’hotel i després d’instal·lar-nos, vam demanar al simpàtic recepcionista que ens recomanés un restaurant per menjar alguna cosa típica del país (ens moríem de ganes de menjar xucrut, frankfurts, cartofen i beure bona cervesa). Encertadíssim. Al costat de l’hotel i boníssim

El millor de la nit! La cartera amb 80€ que es va trobar el Se a la porta del restaurant sortint a fer un cigarro. Sí sí. Ens va sortir el sopar per 12€ per cap! I la cartera moníssima!
:-@ ... quina sort, no??? Bé, s'ha de dir que en tot el viatge n'hem tingut molta!

Després de sopar vam continuar la ruta cervesera i vam anar a un parell de pubs fins que vam creure que havíem d’anar a l’hotel a descansar ja que l’endemà no teníem pas llit.
Pel matí, turisme per Frankfurt.




Dinar i cap a Heidelberg



Llàstima de la pluja perquè realment és un poble preciós! Vam tenir poc temps, ja que havíem d’anar cap al Time Warp a Mannheim (poc turisme vam fer aquí...). Així doncs, a comprar botellón i de cap al TimeWarp.



Vam trobar uns espanyols que ens van cagar una mica, la veritat, ja que ens van dir que ojito amb els controls de la poli alemana (el Se i jo vam veure com, un poli secreta, arrestava a una noia francesa per fumar un porro DINS el festival, vam flipar... )Vam decidir, però, anar fins al festival amb la furgo per les bosses, pel beure, per si volíem descansar...
Després de diversos intents de bon aparcament, vam acabar a un camí, botellón i de pet cap dins. Quines ganes!
Per aquest ordre:
- Chris Liebing
- Sven Väth
- Carl Cox
- Pet Duo
- Rush
- Loco Dice
- Luciano
- Ricardo Villalobos
- Richie Hawtin


Genial: Hawtin (és el putu amo, sense dubte), Loco Dice, Villalobos i Sven Väth

Vam sortir d’allà a les 14h, vam anar a fer un cubata al cotxe! I ens va fer fora la poli. McDonals, aeroport, per un pèl perdem el vol per no saber on cony aparcar la Galaxy i cap a Bcn. Mmmm i dilluns festa. Sort! Eh, pau? Sort!

4 comentaris:

Gatxan ha dit...

Però quina juerga, eh?????

Ann ha dit...

buahhhhh puertotly! quin viatge mes rodó. Ens ho hem passat molt be, no? Ara tot aixó ja passa a ser passat però amb molt bons recods!

***Richie Hawtin ets el PUTU AMO***

Auf fidersen!

Anònim ha dit...

Ei, que ha passat? jo soc el serg, jejejeje!

Lord Dhakor ha dit...

Ala ala y del super conductor responsable q us va dur a l'aeroport i es va comportar com u nsenyor res de res ehhhh!!!!

Ja et donare jo pam pam al culet :P