29 de maig 2008


Està tot parat. Fa dies que hi ha coses que van molt ràpid i coses que van moltes lentes i coses que, simplement s’han parat.
Així em sento. En trance total.


Al curro nem de putu cul, és de bojos, i sempre hi ha algun que altre pollo, però clar, si no els tenim ara que estamos en pleno auge... tot i això, podria ser pitjor.
Veieu els pollos de la foto? Doncs tots en tenim a la taula, hasta el capo! Qui més qui menos li toca algun dia... Hi ha dies que estan més amagats i d'altres que estan penjats a l'ombro i pio-pio tot el puto dia.
El Clic-explorador és una història molt llarga que potser tindria un punt lleig explicar-ho aquí...

I per la resta, puff, un pèl complicat tot plegat. Estic passant per un moment intern totalment desconegut per mi, amb una incertesa brutal. He de prendre una sèrie de decisions que se’m fan molt difícil afrontar i decidir. Estic feta un embolic, però bé espero que d’aquí poc temps ja pugui dir que he desfet totalment aquest nus. Tant de bo.

I aquest cap de setmana a Sevilla! Tinc tantes ganes... ho necessito de veritat. Serà tot un bon moment per pensar i desconnectar. No podia ser en millor moment.

Bé, ja us en faré cinc cèntims la setmana que ve, si trobo un moment. Ara se’m fa difícil escriure, ja que al curro no em pilla bé la pàgina i no puc penjar post i ho he de fer a casa i entre el curs i una cosa i l’altra, em passa el temps volant... que demà ja és 30 de maig! No us vola el calendari a vosaltres?

4 comentaris:

lin ha dit...

ànims guapa! i pensa q podràs disfrutar del millor sol de la península!

Gatxan ha dit...

Annaaaaaaaaaaa! Disfruta del finde p'al Sur i pensa que tots els lios s'acaben desenredant tard o d'hora. Segur que trobes la tranquil·litat i la serenitat necessàries per tirar endavant i prendre totes les decisions que tens pendents. Animusssssssssssss!

Anònim ha dit...

Wapi, n'estic segura que aviat ens diràs que el nus ja no és nus sinó una recte molt llarga amb projeccions cap al futur...

ÀAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANIMS!!!!

Segur que per Sevilla "y olé" us ho esteu passant geniale!!! Quina enveja... ;-)) ...perquè això d'estar tancada entre quatre parets esdudiant... fatal, fatal...

Tot i que hi ha dies que valdria més que no haguessin començat, si que és cert que passes els fulls del calendari sense adonar-te'n!!!!

Núria ha dit...

Ànims Anna!! que segur qe per Sevilla us ho esteu passant de conya. Tornaràs ben desconectada i amb les piles a tope!!! Ja veuràs com aviat tindràs els problemes solucionats, reina!!
Jo com la martona d'aquí dalt, tancada entre 4 parets estudiant, amb unes ganes boooooooooges que ja sigui el 21 de juny!!
Ànims!!!!
Un petó!