21 de juliol 2008

LO DELTA: 60 PICADES

Aquest cap de setmana hem estat a la Ràpita.

El divendres a la nit, vam anar a una festa on punxava el Mo a una casa a les afores de l’Aldea. Un puntazo de casa, vam estar fora tota la nit, però l’interior era un punt, a més a més d’enorme, hi havia cada detall que era per morir-se, anys 60-70 total, un pèl deixada, perquè els amos no hi són pas, però una passada.

Dissabte, després de dormir fins al migdia, a la tarda vam fer platja, cerveseta a casa la Ro (quina caseta! Amb un porxo moníssim al mig dels arrossars...), compra i un sopar de luxe: peixet, vinet i bona, molt bona companyia.

Per la nit, com que estàvem morts de la nit anterior, no vam fer res, només baixar al carrer a veure els focs artificials des de la cantonada. Comprar gel i fer uns whisky’s a casa...

Al diumenge, bon esmorzar, més platja, una paella a Casa Juanito i tarda al punt fent companyia al Mo, que li tocava currar, pobre... més casa Ro amb bona música i dormida improvisada a St. Carles.

Avui eren les 4.45h que ens sonava el despertador per poder estar a les 8h al curro. 1h 40m St. Carles-Barcelona, tot un rècord (ara! Espero que no m’hagin fet cap foto pel camí perquè sinó m’han ben cardat.. ). Però l’esforç ens ha valgut la pena. Oitant! Però ens emportem un record... 60 picades immenses de mosquit entre els dos per tot el cos (estan comptades!), i fan un mal....

1 comentari:

Núria ha dit...

Anna, quin finde més intens, oi?
Que xulo el delta!!!! Jo hi vaig anar fa anys i ens ho vam passar de conya, encara de vegades ho recordem!!
Això de les picades no mola tant... us hauríeu d'haver fregat amb whiskey!! jajajajaja. Ara que sempre és millor beure-se'l, oi?
Un petonàs!!!!!!!!!!!!