18 de març 2008

EL MUNDO AMARILLO

Avui he estat tot el matí tombant amb el cotxe i a 'El món a RAC1' he estat escoltant una entrevista que li feien a l'Albert Espinosa (guionista -és la seva biografia-de Planta 4ª, autor i director de 'Tu vida en 65'', entre moooltes altres coses, entre elles, guionista, col·laborador a la radio, tv, premsa escrita...), doncs bé, estaven parlant del primer llibre que ha escrit:

La qüestió és que m'han entrat moltes ganes de llegir-lo. El dia 26 de març, o 27 ara no estic del tot segura, el presenten a l'fnac, l'Elisenda roca i l'Eloy Azorín (actor que surt a la seva darrera peli) i qui se n'ha encarregat del pròleg. Aquí en teniu un fragment:

Albert habla de un mundo al alcance de todos con el color del Sol; el mundo amarillo. Un sitio cálido donde los besos pueden durar diez minutos, donde los desconocidos pueden ser tus mejores aliados, donde el contacto físico pierde su connotación sexual, donde el cariño es algo tan cotidiano como comprar el pan, donde el miedo pierde su significado, donde la muerte no es eso que le pasa a los demás, donde la vida es lo más valioso, donde todo está donde tu quieres que esté.
Este libro habla de todo esto, de todo lo que sentimos y no decimos, del miedo a que nos quiten lo que tenemos, de reconocernos enteramente y apreciar quiénes somos cada segundo del día. ¡Larga vida a Albert!

Bona pinta o no?

S'ha de dir que personalment ja m'agradava molt... i avui he conegut moltes coses més d'ell...

4 comentaris:

Núria ha dit...

L'Albert Espinosa és el que feia Sputnik? Un noi prim i amb el cabell canós?

Ann ha dit...

no sé del cert si surtia a sputnik, sé que sortia a ticket, a la tarda de btv... i tant pot parlar de cine, com d'altres coses... dóna un cop d'ull a la sev web i sabràs si és ell: www.albertespinosa.com
que tinguis molt bona setmana santa! ;-)

Núria ha dit...

Doncs ara he vist que m'havia confòs d'Espinosa, jejeje.
De moment la Setmana Santa no gaire bé, em costa horrors desconectar i estic moixa com el temps. Esperem que aquests quatre dies que venen, que marxo de casa, estigui més bé!
Que passis uns bons dies!!
Ànims! que només et queden unes hores ja...

Ann ha dit...

jolin, núria! estem totes igual! deu ser el temps...
a veure si quan tornem podem canviar de discurs..
una abraçada i descansa i desconnecta molt