09 de juny 2008

Les Sue Hellens per Tarifa i Sevilla

La sortida ja va ser apoteòsica. A les 5.15 ens venia a buscar el taxi (érem 4 dormint a casa) i ens va despertar, precisament, el telèfon avisant que el taxi estava baix. Jo, per lo menys, em vaig aixecar igual de borratxa que me n’havia anat a dormir – feia i hora aprox.-. Així docns, imagineu, baixant una per una per aquelles escales, posant-nos el cinturó, mirant que ho portéssim tot... bueno, bueno, bueno... encara riem ara. Sort que m’havia fet la bossa el dia abans perquè sinó, no m’imagino fent-me la bossa en 2 minuts...

Una vegada a Sevilla per recollir el cotxe, ja vam poder comprovar los aires del sud... ‘vengo en un minutillo’ i va tardar un ou, i quan arriba s’havia equivocat de claus... ‘ahora me pego un carrrerón’. Cuidao! No nessis a esquinçar-te, fill. Nos costó lo nuestro però finalment vam sortir d’allà motoritzades i ben juntes, totes 7 en una monovolum d’aquestes. Puta mare.

Directes a los Caños de Meca fent parada a Jerez de la Frontera a fer uns vinitos. L’únic que vam veure va ser gent amb el cap molt gran (lo de jeré tienen cabessa pa tré cuellos), la família simpson passejant i molta publi del Tio Pepe ¿?¿? Per la resta, paradilla pa continuar.

Arribem a los Caños de Meca, ens canviem, cerveseta, i cap a la platja, tot i que vam veure que se’ns feia tard i vam decidir fer-ho al revés. Primer dinar i després baixar a la platja. Hòstia, quin dinar! El Frenopatico de Cadiz.
La veritat és que només despertar-nos, ja ens vam començar a partir el cul, però a l’hora de dinar el nivell estava altíssim. A quina més engrescada! Boníssim. Risoterapia continua. El cambrer era un noi mig romanès, mig de Baviera (barbaro per mi enlloc de bábaro) i el vam fer parar boig, vam acabant ensenyant pits, fixant a la chipionera, perreando, i escollir galetes: o Marbú Dorada o Kritita. Niveles altíssimos.

A la platja el nivell va estar igual o més alt que al dinar: la chipi fent bolo, la m. Isabel encuriosida per saber què hi havia sota aquell pareo, interessada per saber què portava a la bossa, si la patera era verdadera o no... Amb tot això una platja i un solet de morir-se.

Després ja vam anar cap a la platja de Bolonia, on dormíem, també un encant. La mestressa de la posada tenia un bigoti que semblava que fóssim a les illes gregues, però la posada bé, tot i que vam haver d’anar a Tarifa a sopar i a prendre una copa perquè allà no hi havia res.
Però el paisatge guapíssim. Al matí, cap de les impresentables ens vam aixecar per fer el passeig a cavall, i això que hauria sigut una passada, però... nos pudieron las copas.

A l’endemà cap a Tarifa pel matí, platgeta, ni un putu surfero, hombre lobo, de profesión haimera, i carretera fins a Sevilla perquè havíem d’anar a acompanyar a la Sa a l’aeroport que marxava abans.


Volta i volta i volta per Sevilla per aparcar i buscar l’alberg i dutxa de relax. Vam sopar a Los Coloniales, segons ens van dir ‘el millor bar de tapes de Sevilla’, tot i q després hi va haver qui ens va dir que n’hi havia de millors. Tot i això, boníssim i en qualitat-preu realment molt bo. Després vam quedar amb una parella de sevillans amics de la She que, a més a més, de ser un encant, ens van fer una rutilla la mar d’interessant. Terrasses, placetes, birretes, terrasses, tintos de verano, terrasses...

A l’endemà, tombar tot el dia per Sevilla, un dinar exquisit i vol fins a Barcelona.



El que està clar i a mode de resum:
- repetirem l’experiència, segur. Hem encertat amb el destí i entre nosaltres hem estat de conya i ha estat un plaer viatjar.
- hem menjat de conya, però molt. El salmorejo i les tapes, el millor
- hem begut litres i litres de cervesa i tinto de verano
- la gent és molt salada i molt entregada a tot
- hem rigut fins i tot de les llantes dels cotxes
- al veure set dones dins un cotxe, la guàrdia civil no ens demanava ni els papers, tot i parar-nos dues vegades
- Sevilla és una ciutat encantadora i Tarifa un poble moníssim. No cal dir res de Los Caños i Bolonia.

3 comentaris:

Gatxan ha dit...

Però quin festival, no????!!!! A la pròxima m'apunto...jejeje! Ara en serio, me n'alegro que el viatget sortís tan xulo. Segur que vas desconectar un munt, eh?

lin ha dit...

quines ganes de veure platja andalusa! a finals de juny tb hi vaig!
petonets!

Anònim ha dit...

Jopetas, Puer quina enveja més sana del viatge!!! Els aires del sur sempre són genials... i segur, que van venir molt bé per cargar piles!!! ;-))

Smuakkkkk!!!!