13 d’abril 2008


Us explicaré la història d'aquesta fotografia que és una passada.
A la feina on treballava abans fèiem les reserves del planetari municipal. Quan es va inaugurar, va venir en Pedro Duque.
Els alumnes d'una escola de Barcelona van preparar uns mòbils per en Pedro tots emocionats perquè se'ls emportés, sense esperar massa cas per la seva banda (aquestes coses, amb gent important, ja se sap..). La qüestió és que ell es va emportar el sobre amb tot el que li havien preparat els il·lusionats nens i nenes.
Al cap d'uns mesos, quan ja ningú se'n recordava del Pedro Duque, del sobre ni dels mòbils, van rebre una carta amb un escrit i una fotografia.
La fotografia és la que us ensenyo i la carta era del Pedro Duque i explicava que, degut a la impossibilitat d'emportar-te tot el que li havien fet els nens i nenes a l'espai, va decidir emportar-se'n un a mode de representació al seu pròxim viatge a l'espai i per agrair tot el que van fer, els hi enviava aquesta fotografia que ell mateix va fer pels alumnes.
I aquí teniu la fotografia, amb el planeta Terra de fons i el mòbil penjat a una de les finestres del coet, per dir-ho d'alguna manera.
És flipant el detall d'aquest astronauta. Evidentment van flipar els alumnes, els profes, la gent del planetari...
Aquesta foto es va penjar a tot arreu, a l'escola, al planetari, a l'escola de cel...
M'encanta, ho trobo maquíssim i la guardo com si fos un tresor.

1 comentari:

Núria ha dit...

Uaaaaala!! Se m'ha posat la pell de gallina!
Segur que aquests nens i nenes i els seus mestres es van sentir la mar d'agraïts i recomfortats en veure aquesta fotografia.
Quina gran persona en Pedro Duque!
Un petó.