16 de maig 2008

SI NO FOS PER AQUETS MOMENTS...

oi oi oi...
fa res que som a casa. Hem pillat el metro, allò, del rotllo, corre! corre! que és l'últim!
A vore! és que si no pilles L'ÚLTIM, o pateges, o vas amb taxi. NOOOOOOOOOOO!!! prohibitiu!Pillar un taxi és pitjor que anar a un dels millors restaurants i no haver quedat 'content amb el que meges, amb el servei... vaya, la sensació d'haver-te deixat una pastón PER RES.
Total, que l'hem pillat, l'últim, el más solicitao... (i total, un puto metro que et porta a casa, quan tens sort de viure 'a prop' d'una parada de metro)
Venim de sopar a casa d'una amiga (acabo de decidir q us passo la recepta, pq he flipat) ,amb uns amics, a sant antoni, terrassa, vistes... oi oi oi... total, evidentment, per molt que arribis a les 9, se't fan les 12, rapisíssim!
Pos eso, metro, l'últim, el más preciado.
Rotllo de noies amb ulleres de sol, a lo Pelayo , ungles pintades de vermell i cantant 'aquí no hay playa', entre d'altres...
observació: els nois, o almeys la majoria, amb un somriure a la boca. Noies, moltes, mirant del rotllo, 'què fan, quina pena...
Què cony! qui no ha estat en el mateix moment?? o a qui, dels que estaven sentats (jo no m'incloc, pq cantava amb el se, ballant, al nostre seient (fruto de las x ampollas bebidas -q más da- q llevabamos al cuerpo), li molestava??? total! es el último! a tomar por culo! y estamos a viernes! qui no s'ha emborratxat en dijous a la guarra, al carme, a plataforma, a l'elefant... (espero no parlar només per mi...)
Alegria - alegria... que el sol surt cada dia, però hi ha qui no l'arriba a veure mai, joder


Aquest finde, el Se i jo ens hem decidit fer-ne una de grossa. La intenció és emocionar a 2 persones q ens estimem MO-GO-LLON, no dono més pistes per si 'cauen' per aquí. Però als primers que ens emociona és a nosaltres. oitant!

nota: qualsevol anomalia a l'escrit, és fruit del vi

1 comentari:

Núria ha dit...

Juasjuasjuasjuas... molt bo aquest post, nena! No he entès de la missa la meitat... deu ser pel vi, no?